Berkley

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Berkley Powerbait (div kleuren)
  's-Werelds beste formule voor smaak en geur. Zodra het aas te water wordt gelaten verspreid het een geur die voor zalm en forel eetlust opwekkend is. Berkley Trout Bait is met afstand het beste aas op dit gebied en dat wordt keer op keer bewezen door de gigantische vangsten. Simpelweg onweerstaanbaa..
  €5,95
  Excl. BTW: €4,92
 • Berkley Lightning rod baitcaster medium 2,70 m 15/40 gram
            ..
  €89,95
  Excl. BTW: €74,34
 • Berkley ligtning rod baitcaster medium 2,70 15/55
      ..
  €99,95
  Excl. BTW: €82,60
 • Berkley Trout Tec - Rattlers
  Voor het forelvissen heeft Berkley de Trout Tec Rattler ontwikkeld. Het is een transparant buisje welke voorzien is van kleine glaskorreltjes. Door met dit werpgewicht te bewegen gaan deze glaskorreltjes rammelen waardoor deze het geluid van nabootsen van op het water vallende vis-/ voederpellets, w..
  €4,30
  Excl. BTW: €3,55
 • Berkley trout tec icicle long 12 gram
  Speciaal voor het forelvissen heeft Berkley Trout Tec de Icicle Long ontworpen. Het zijn glazen buisjes die dienen als werpgewicht voor het vissen op forel. De buisjes zijn volledig transparant en daardoor bijna onzichtbaar voor de forel. De ultieme camouflage.     ..
  €1,65
  Excl. BTW: €1,36
 • Berkley Trout Tec Sbirulino
  De Berkley Trout Tec Sbirulino is een transparant werpgewicht voor het forelvissen welke voorzien is van een lange steel. Hierdoor ontstaat een betere balans tijdens het werpen. Dit model is uitermate geschikt voor het maken van verre worpen op bijvoorbeeld forellenvijvers. Volledig transparant, val..
  €3,25
  Excl. BTW: €2,69