Wie zijn wij ?

www.bestelzeeaas.nl is een initiatief van M.Brouwers Hengelsport te Bergen op Zoom, al meer dan 20 jaar staat M.Brouwers Hengelsport bekend als (zee)aas leverancier nummer 1 voor zowel de recreatie als de wedstrijdvisser.

Door deze jarenlange ervaring weten wij er iedere keer weer voor te zorgen dat u als klant altijd vers, goedverzorgd en alleen de beste kwaliteit (zee)aas krijgt. Dat een succesvolle visdag met vangsten deels bepaald wordt door het (zee)aas hoeft u ons dus niet te vertellen!

Om er voor te zorgen dat u alleen het beste krijgt hebben wij een dagelijkse aanvoer van alle gangbare soorten (zee)aas. Of het nu gaat om pieren, kweekzagers, steekzagers of slikzagers en om 100 gram of 10 kilo. U bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Daar hangt dan vast ook een prijskaartje aan denkt u ? Welnee, juist door de dagelijkse aanvoer en de jarenlange ervaring met de verzorging van (zee)aas bieden wij dit aan tegen absoluut concurrerende prijzen.

Ook voor andere soorten (zee)aas bent u bij ons aan het juiste adres Scheermessen (Messchelpen), Franse tappen, zalmrepen, enzovoorts.

Gaat u naar het buitenland ? Geen probleem, bijna wekelijks adviseren en leveren wij het aas voor trips naar bijvoorbeeld Noorwegen en Denemarken. Geef dit uiteraard tijdens het bestellen van het aas wel aan zodat wij het aas op een gepaste manier kunnen verpakken. Met de juiste verzorging is het aas dan gegarandeerd de gehele visreis van uitstekende kwaliteit.

Uiteraard krijgt u bij aflevering altijd de juiste adviezen om het aas zolang mogelijk vers te houden.

Dus waarom meer betalen dan nodig en waarom genoegen nemen met minder als kwaliteit slechts een paar stappen van u verwijderd is. Bestel voor een geslaagde visdag dus uw (zee)aas bij www.bestelzeeaas.nl.

Uiteraard versturen wij ook al uw bestellingen binnen Nederland en België, deze stappen worden automatisch in het betaalprocess weer gegeven. Alle bestellingen welke online gedaan zijn worden verpakt in een gekoelde doos met daarin een luxe koelelement.

Voor meer informatie over hoe uw zeeaas wordt verzonden klik hier.