Kweekzagers

Kweekzagers

Merk: Zeeaas
Model: Kweekzagers
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €5,75 Excl. BTW: €4,75

Beschikbare opties:

Omschrijving

Uw kweekzagers kunt u indien 2 dagen van te voren online besteld op elke gewenste dag van de week, behalve op zondag en maandag en laten bezorgen op een door u gewenste dag en plaats! Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling via deze website door te geven op iedere dag behalve zondag af te halen in onze winkel te Bergen op Zoom.

Zendingen in Nederland worden verzorgd door PostNL, let op dat bestellingen naar de waddeneilanden soms een extra dag vertraging kunnen hebben houd hier rekening mee met het selecteren van de afleverdatum.

Voor de verzending van zeeaas rekenen wij in totaal € 9,95  verzendkosten, dit is inclusief verpakking in een daarvoor bestemde gekoelde doos compleet met koelelement welke herbruikbaar is.

!!! LET OP, U KUNT TIJDENS HET AFREKENEN AANGEVEN WANNEER U HET ZEEAAS GELEVERD WILT HEBBEN. VERGEET DIT ALSTUBLIEFT NIET AAN TE GEVEN !!!
SPOEDBESTELLINGEN WELKE DE VOLGENDE DAG GELEVERD DIENEN TE WORDEN ZIJN OOK MOGELIJK, GRAAG HIER WEL EVEN EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP TE NEMEN. WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP 0164-241638. LEVERINGEN IN BELGIË ZIJN ALLEEN OP DINSDAG T/M VRIJDAG MOGELIJK.

M.Brouwers Hengelsport staat al meer dan 25 jaar bekend als (zee)aas leverancier nummer 1 voor zowel de recreatie als de wedstrijdvisser. Door deze jarenlange ervaring weten wij er iedere keer weer voor te zorgen dat u als klant altijd vers, goedverzorgd en alleen de beste kwaliteit (zee)aas krijgt. Dat een succesvolle visdag met vangsten deels bepaald wordt door het (zee)aas hoeft u ons dus niet te vertellen!

Om er voor te zorgen dat u alleen het beste krijgt hebben wij een dagelijkse aanvoer van alle gangbare soorten (zee)aas. Of het nu gaat om pieren, kweekzagers, steekzagers of slikzagers en om 100 gram of 10 kilo. U bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Ook voor andere soorten (zee)aas bent u bij ons aan het juiste adres Scheermessen (Messchelpen), Franse tappen, zalmrepen, enzovoorts.

Gaat u naar het buitenland ? Geen probleem, bijna wekelijks adviseren en leveren wij het aas voor trips naar bijvoorbeeld Noorwegen en Denemarken. Geef dit uiteraard tijdens het bestellen van het aas wel aan zodat wij het aas op een gepaste manier kunnen verpakken. Met de juiste verzorging is het aas dan gegarandeerd de gehele visreis van uitstekende kwaliteit.

Uiteraard krijgt u bij aflevering altijd de juiste adviezen om het aas zolang mogelijk vers te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook...